Zelfstandig werkend kok

Restaurant La Fleurie Gemotiveerde, Ambitieuze leerlingen gezocht om ons team te versterken!

Restaurant La Fleurie, aan de markt van Oirschot gelegen, per 1 september 2021 op zoek naar een leerling voor de keukenbrigade. La Fleurie heeft in november 2018 een heropening gehad en binnen het eerste jaar zijn wij meteen door de Michelin bekroont met een Bib Gourmand. Als leerling bij La Fleurie ben je gelijk onderdeel van het team. Je zorgt er samen met jou team voor dat je gasten een onvergetelijk diner/lunch hebben. Samen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuwe seizoensgebonden kaart je werkt door het jaar heen aan verschillende parties waardoor je all-round inzetbaar zult zijn, wat een groot voordeel is voor je verdere carrière. Ook stimuleren wij dat iedereen verantwoordelijk is voor het resultaat. Je zal merken dat je snel zelfstandig een partie zal draaien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als leerling bij La Fleurie is het belangrijk dat je leergierig, gemotiveerd, creatief, ambitieus en een team player bent.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij een fijne en ontspannen werksfeer. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zichzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen en ondersteunen waar we kunnen. Je maakt deel uit van een gezellig en hecht team die met enige regelmaat leuke activiteiten onderneemt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder