Zelfstandig werkend kok

Komaen Ben jij de kok die samen met ons de messen slijpt?

De keuken kent veel onderdelen: en al deze onderdelen komen aan bod gedurende je stage! Want onze chefs nemen je graag mee in alles wat de keuken te bieden heeft: - Opstarten en sluiten van de keuken - Koude & warme kant - Opmaak van gerechten (lunch, diner en borrel) - Het bedenken van recepten - Inbreng bij het vormgeven van de menukaart - Het meedraaien bij speciale evenementen en thema avonden - Verzorgen van buffetten, barbecues en brunch - Live koken op een OFYR bbq Kortom: alles wat je kan bedenken komt stapsgewijs terug in je stage. We beginnen gewoon bij de basis waarna werkzaamheden langzaam uitgebreid worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij stellen geen harde eisen aan competenties: want leren doe je vooral in de praktijk! Alleen bepaalde punten kunnen je wel een voordeel geven: - Passie voor de keuken - Leergierigheid - Teamplayer welke gezamenlijk het verschil wilt maken - Weten wat er verwacht van je wordt binnen verschillende onderdelen - Zit niet graag stil - Een kok die zijn kennis wil verbreden: zowel binnen als buiten de keukenmuren Wij zoeken echt iemand die wil leren en dingen wil aanpakken. Stilzitten kunnen we allemaal, maar doorpakken is er voor horeca mensen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij waarderen onze collega’s heel erg en daar staat natuurlijk ook iets tegenover. Daarom mag je het volgende minimaal van ons verwachten: - Twee chefs die je alle kneepjes van het vak kunnen leren: er is dus dagelijks begeleiding aanwezig - Mogelijkheid tot een vast contract (bespreekbaar) - Gelijke behandeling t.o.v. andere collega's - Een vergoeding die past bij je capaciteiten - Flexibele werktijden, je hoeft dus niet 52 weekenden in het jaar te werken - Kerstavond en 1ste Kerstdag vrij, overige feestdagen in overleg - Ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen (gerechten bedenken, opmaak van borden of smaakvolle evenementen bedenken) Daarnaast kom je terecht in een jong, dynamisch en hecht team! Wij werken met een lach op ons gezicht omdat we nauw met elkaar samen werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder