Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Copper Food&Drinks We zoeken jou! Stage voor een zelfstandig werkend gastheer/vrouw

Ben jij onze nieuwe collega ? Wij willen jou graag opleiden tot horeca tijger ! Je komt te werken in een prachtig vis restaurant aan de Noordwijkse kust met een jong en enthousiast team. Mocht het bevallen ? Wellicht bieden wij je dan een contract aan, wanneer je klaar bent met je opleiding. Wij hebben er zin in! Jij ook ? Meld je dan aan. Wij zien jou graag bij Salt Seafood restaurant in Noordwijk

Naar wie zijn wij op zoek?

- Liefde voor het horeca vak - Enthousiast en leergierig - Spontaan - Verzorgd

Wat biedt het bedrijf?

- Bij een goede match, ontvang je een passend aanbod voor een dienstverband. - Salaris + goede fooi - Super gezellig en jong team - heerlijke personeelsmaaltijden

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder