Kok

Don Pablo

Je komt in een warm team en helpt je collega's in de keuken bij het bereiden van de voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast HACCP kennis in de praktijk uitoefenen. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag alle taken en voordelen van het stagelopen bij Don Pablo.

Naar wie zijn wij op zoek?

Collegiaal Geen 9/5 mentaliteit Flexibel Oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

Je komt stage lopen in een gezellig team die iedere avond samen een sluitdrankje drinkt. Daarnaast spenderen zij in privé ook tijd met elkaar. Na een goede stageperiode zal er altijd een gesprek plaatsvinden over een eventueel dienstverband.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder