Manager / ondernemer horeca

Hotel Monastère Maastricht - Café Louis F&B Stage in Café Louis (Hotel Monastère) Maastricht!

Studeer jij momenteel aan de hotelschool en ben je op zoek naar een toffe stageplek op de F&B in Hotel Monastère in Maastricht? Dan heeft Vondel Hotels de stageplek voor jou! Tijdens het ontvangst voorzie je de gasten van overheerlijke koffie, thee of andere dranken. Als deze gasten komen ontbijten, lunchen of dineren serveer je hen smaakvolle gerechten met bijpassen dranken. Daarnaast zorg jij ervoor dat het restaurant er strak bijstaat. Als echte aankomend hospitality professional gaan wij jou van alles leren over gerechten, wijnen en cocktails zodat jij klaar bent voor een toekomst in de hotellerie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stage topper in de F&B zorg jij voor optimale gastvrijheid. Door jouw hospitality skills, fijne omgang en oog voor detail ontbreekt het onze gasten nergens aan. Je weet de gasten te verassen met een gezellig praatje en jouw kennis van dranken en eten. Dit leuke praatje kan jij in vloeiend Engels voeren.

Wat biedt het bedrijf?

- Een stagevergoeding van €500,- (op basis van 38 uur per week); - 40% korting bij een verblijf in een van onze hotels op basis van beschikbaarheid - hallo weekendje Amsterdam of Maastricht!; - 20% korting in onze restaurants; - Kennismaking van de hotels met gratis drankjes, cheers!; - Interne doorgroeimogelijkheden; - Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen door interne en externe trainingsmogelijkheden; - Ieder jaar reiken we een Employee of the Year Award uit, dus wie weet staat deze volgend jaar bij jou op de kast; - Een werkplek omgeven door kunst, geschiedenis en reizigers ;).

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder