Manager / ondernemer horeca

Libéma Safari Park & Speelland Beekse Bergen Wij halen de sfeer van Afrika naar Hilvarenbeek. Hoe mooi is dat?! Je loopt stage in het middelpunt van alles wat er in onze parken te beleven is. Voor jou als stagiair(e) the place to be!

• Afwisselend werk: Je ontvangt groepen, verkoopt abonnementen, beantwoordt vragen en ondersteunt bij administratieve werkzaamheden. Daarnaast verricht je kassawerkzaamheden; • Ervaring is niet nodig! Heb jij nog niet zoveel ervaring? Geen zorgen, onze collega’s leren je graag alles! Iedereen die van nature gastvrij is of weet wat het is om met gasten en/of klanten te werken, is bij ons welkom.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent minimaal 16 jaar; • Je volgt een relevante MBO-opleiding op niveau 3 of 4 in de richting van Hospitality, Receptie en/of Front Office; • Je bent gastvrij, energiek, proactief en leergierig en werkt graag in teamverband; • Je bent flexibel inzetbaar ( weekenden, vakanties, avonduren en feestdagen).

Wat biedt het bedrijf?

• Een dynamische en leerzame meewerkstage; • Goede begeleiding waar de focus ligt op onze kennis over te dragen, maar ook aandacht te geven aan jou als individu; • De mogelijkheid om volop ervaring op te doen in de horeca binnen de leisure branche; • Veel afwisseling en vrijheid; • Middels onze interne communicatie app blijf je altijd op de hoogte van de formele en informele nieuwtjes; • Eventuele mogelijkheid tot een baan na jouw stageperiode.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder