Manager / ondernemer horeca

Kasteel Daelenbroeck Stage Manager ondernemer horeca

Stage Assistent Hotel Manager in het kort: -Eerste aanspreekpunt voor gasten en medewerkers -Draait onder begeleiding mee in de receptie inclusief administratieve werkzaamheden -mag onder begeleiding leidinggeven, begeleiden en instrueren van medewerkers -Checken/controleren van de hotelkamers i.s.m. met de hoofd huishoudelijke dienst -Zorgt ook voor het ontbijt, het restaurant, de bar en de keuken

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een sprankelend persoon die heel graag het hotelvak zou willen leren. Het allerliefste leg jij de gasten in de watten en zorg jij dat ze een fijn verblijf hebben. Wij zien graag personen die vragen stellen om zodoende meer te leren. Vanzelfsprekend steek jij graag de handen uit de mouwen om allerlei taken aan te pakken zoals bediening, schoonmaken en receptietaken. Ook ben jij: -Sociaal en communicatief sterk -Goede beheersing van de Nederlandse,Engelse en Duitse taal (mondeling als in geschrift) -Flexibel inzetbaar -Verantwoordelijkheidsgevoel -Een echte team-player met een hands-on mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Je gaat werken in het enthousiaste team van Kasteel Daelenbroeck. Wij hebben een prima pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, eventuele vergoeding studiekosten en trainingen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder