Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Frenchie Hotel Restaurant Een onderscheidend stage bedrijf in het Centrum van Haarlem

Frenchie is gevestigd in een rijksmonument in harte Haarlem. Van vroeg in de morgen tot laat in de avond kun je hier terecht voor een onbijt, lunch, diner maar ook een goede borrel. Modern Frans eten met een Aziatische en Latin twist. Spannende combinaties, verse ingrediƫnten maar altijd toegankelijk. Open keuken, mooie bar en groot gastvrij hart. Open vanaf 2018 helemaal nieuw, hip en super gezellig! We hebben ruimte voor studenten die willen afstuderen of die pas een beetje ervaring hebben. Meld je aan voor een leuke leerplek! Meer info op onze website www.frenchie.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Kom jij bij Frenchie stage lopen? Heb jij oog voor details en werk je secuur? Wil je graag veel leren en ben je op zoek naar een uniek stage bedrijf? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Frenchie bieden we je graag een kans om vast in dienst te komen bij ons. Je werkt in een hecht en gezellig team die allemaal het zelfde doel voor ogen hebben.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder