Kok

Hotel - Restaurant de Koppelpaarden V.O.F. Koken bij Janne

De Kok voert voorbereidende, productie- en afrondende werkzaamheden uit in de keuken. Hij plant dagelijkse werkzaamheden in, bereidt gerechten en werkt ze af voor de uitgifte aan gasten. Hierbij houdt hij rekening met hun wensen en verwachtingen. Daarnaast zorgt de Kok ervoor dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiƫnische wijze verloopt. Ook hoort het uitvoeren van werkzaamheden rondom voorraadbeheer bij zijn werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

De fijne kneepjes van het horecavak beheersen. Leren wat het inhoud om met gasten bezig te zijn, je vakkennis ten uitvoer brengen maar ook zeker leren om in teamverband te werken. Hoe beter het teamwerk, hoe beter het gastgevoel!

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie kans om in te stromen binnen een jong en dynamisch team dat altijd op zoek is naar talent. Een vaste aanstelling na je leerjaar ligt dan ook zeker in het verschiet! Kom jij deel uitmaken van ons jonge en gezellige team, en tegelijk ook nog het vak leren?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder