Zelfstandig werkend kok

Het Arsenaal 1309 Het Arsenaal 1309, Fine Dining en Dutch Cuisine Restaurant en zoekt Zelfstandig werkend kok!

Het zoeken van nieuwe smaakprofielen en het gebruik van moderne technieken brengen verrassende elementen in ons niveau van 'fine dining'! Jij zou zelfstandig te werk gaan in onze keuken conform Dutch Cuisine waarbij wij werken op basis van groenten, in het seizoen en voornamelijk met producten uit ons eigen land. Een service lunch of diner waar we 'out of the box' gaan met onze gerechten. Jij zult deelnemen in onze keuken, te beginnen op de koude kant waarbij een hoog niveau van voorgerechten, tussengerechten en patisserie wordt geleerd. De Mise en Place wordt overdag voorbereid en met een strakke set-up gaan we de lunch of het diner in. Wij werken in een kleine keuken en een enthousiast jong team, waar jij binnenkort onderdeel van kan zijn!

Naar wie zijn wij op zoek?

De werknemer moet beschikken over een correcte en enthousiaste houding, een drive om met ons mee te gaan in het proces waar wij ons momenteel in bevinden. Discipline komt veel aan bod wat neerkomt op georganiseerd werken, afspraken nakomen en verzorging. Fouten mogen worden gemaakt maar er moet wel naar gehandeld worden. Vooral niet bang zijn om jezelf te laten zien.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt keukenbegeleiding door een SVH Gezel-Meesterkok. leerprocessen op elk gebied binnen en buiten de keuken. Doorgroeimogelijkheden zijn er altijd binnen onze keuken. Denk hierbij aan meer verantwoording van bijvoorbeeld bestellingen, mise en place en/of overstappen naar de warme kant. Onze medewerkers werken vier dagen en er worden geen overuren gemaakt. Je gaat te werk in een kleine keuken waarbij alles met de hand gemaakt wordt door onze zeer ambitieuze en enthousiaste keuken team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder