Manager / ondernemer horeca

De Botanie

De Botanie heeft leermeesters met jaren ervaring in het vak voor zowel bediening als keuken. Bij ons werk je in een hecht team. Doordat de Botanie is geopend voor lunch, diner en borrel hoeft een werkdag nooit hetzelfde te zijn. De dagdelen variƫren namelijk niet alleen veel qua tijdstip, ook qua sfeer en werkzaamheden kunnen deze behoorlijk verschillen. Wij focussen op kwalitatief goede producten. Zo hebben we altijd drie verschillende bijzondere koffie's op de maler, staan er alleen getrainde barista's achter de espresso machine en maken we siropen voor onze cocktails zelf. Wij hanteren een duurzame manier van werken en proberen dan ook alle rest producten te verwerken in ons eten of cocktails. We kijken er naar uit om leerlingen binnen ons bedrijf te ontvangen en op te leiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een sociale hardwerkende teamspeler, die past in een dynamisch bedrijf met affiniteit voor koffie, cocktails en bijzonder eten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij de Botanie werk je samen in een hecht team. Wij bieden een veilige werksfeer, waarbij je werkt met een klein team. Je hebt bij ons kans op een vaste aanstelling, waarna er allerlei doorgroeimogelijkheden zijn.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder