Manager / ondernemer horeca

Zoomers aan het bos Koken op hoog niveau

Als erkend leerbedrijf nemen wij stageplaatsen serieus. We zien stagiairs als een aanwinst voor ons bedrijf, maar ook voor de branche. Niet alle leerlingen passen bij ons bedrijf. Daarom zal er altijd eerst een sollicitatiegesprek aan vooraf gaan. In dit gesprek proberen we een goede indruk van je te krijgen en kan ook jij proberen een goede indruk van ons en ons bedrijf te krijgen. Als we het vertrouwen in elkaar gewonnen hebben ga je van start: Je begint met een gesprek met jouw interne stage begeleider. In dit gesprek worden jouw leerdoelen besproken, vertellen we alvast iets over ons bedrijf en bespreken eventueel aanvullende stage-opdrachten. Daarna gaan je via afvinklijst het bedrijf leren kennen. Zodra je een beetje ingelezen bent draai je mee met ervaren medewerkers om de kunst af te kijken. Vanaf het moment dat je je zeker genoeg voelt om taken zelfstandig uit te voeren, mag dat. Uiteraard nog steeds onder supervisie van een senior medewerker. Heel veel plezier....

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor koken, Aanpakker, Leergierig, teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

Huize Koningsbosch & Restaurant Aan het Bosch bestaat uit een relatief klein team (30 medewerkers) die allemaal voor de hoogst haalbare kwaliteit gaan. Zowel in onze uitstraling als in ons product, maar zeker ook in hoe wij met onze gasten omgaan blijkt onze passie voor de horeca. Onze gasten beoordelen ons hoog. Onze ambitie is om een nog mooier product neer te zetten en om nog hoger te scoren. We gaan voor een '10'. Het lijkt ons dan ook dat een stage bij ons bedrijf positief zal over komen op jouw CV. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die onze ambitie versterken. Als jij deze medewerker bent dan zullen we zeker met je in gesprek willen gaan over een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder