Meewerkend horeca ondernemer

Faulk Faulk een plek waar smaak en gezelligheid elkaar ontmoeten.

Restaurant Faulk is een gastronomisch restaurant met ambitie. Als onderdeel van ons team kan je veel dingen leren. Ook is het mogelijk om cursussen te volgen buiten werktijd die betaald worden door het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een wijnbrevet of een leermeester diploma. We zullen er alles aan doen om je zoveel mogelijk kennis mee te geven voor het vervolg van je carrière.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je leergierig, creatief en werk je graag in een gezellig omgeving op hoog niveau dan is Faulk de plek voor jou.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Faulk werken we met een klein team. Dit betekend dat je als je het wilt je al snel meer verantwoordelijkheid krijgt. Bijvoorbeeld in het ontwikkelen van nieuwe gerechten of mee beslissen in het wijn arrangement. Ook zijn er veel mogelijkheden om veel te leren op management niveau. Zoals het actief mee doen met de administratie en het plannen van de jaar activiteiten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder