Meewerkend horeca ondernemer

Grand Hotel Ter Duin Stagiair Gastheer/Gastvrouw aan het mooie strand van Zeeland

Stagiair Gastheer/Gastvrouw Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze stagiair die een opleiding volgt en serveer jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan. De baan Als stagiair gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving. Met drive en enthousiasme bedien jij jouw gasten. Je adviseert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker de beleving die je meegeeft in de service, zorgen voor een uitmuntende beoordeling van onze gasten. Jij maakt het verschil door een goede voorbereiding. Van onthaal tot vertrek leg jij jouw gasten in de watten met jouw oprechte gastfocus.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Kun jij meer dan alleen een drankje schenken? Ben jij een ambitieuze stagiair die een opleiding volgt en serveer jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan? Aanvullende kenmerken die ons aanspreken: - Een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid - De intrinsieke behoefte om voor gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen - Goede communicatieve vaardigheden

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de Hotels by Sheetz. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder