Zelfstandig werkend kok

Restaurant Enjoy!&Learn

Altijd al eens willen weten hoe het is om voor gasten te koken in een leuk en gezellig team? Dit is je kans! Gedurende een jaar leer jij elke week nieuwe dingen uit de horeca; in de keuken en als gastheer of -vrouw. Dingen waar je altijd iets mee kan. Je kunt je nieuwe kennis gebruiken om voor je familie te koken, en je kunt er zelfs geld mee verdienen! Want in de horeca heb je pas echt een leuke (bij)baan! Wat je gaat doen: - Gerechten volgens recept en planning zelf koken; - Voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten, (voor)koken, mengen, roeren, etc.; - het bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur. - en natuurlijk maken we na het diner de keuken met zijn allen weer netjes schoon.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede dosis motivatie en echt iets willen leren! Je mag bij ons alles laten zien wat je in huis hebt! Alle creativiteit is welkom!

Wat biedt het bedrijf?

Stichting ENJOY&Learn is een sterk groeiende leerwerkplek op de Geitenkamp in Arnhem Noord. Wij bieden een beschermde leerwerkplek in ons eigen restaurantje. Door persoonlijke begeleiding (die net even verder gaat) ontwikkelen we het karakter van onze talenten. We laten zien hoe de basis in elkaar steekt en onze kringen zijn net iets kleiner dan een gemiddeld horeca bedrijf. Je mag bij ons fouten maken en de ruimte om je te ontwikkelen zijn heel groot!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder