Zelfstandig werkend kok

NH Arnhem Rijn Hotel Kok, Zelfstandig werkend kok in het gezelligste hotel van Arnhem.

De student gaat de facetten van het koksvak leren door middel van meewerken in de keuken 4 dagen in de week. De dagsindeling zal hem mondeling worden uitgelegd. Dit kan namelijk per dag variën. Er zijn 3 tijdsindelingen; ontbijt, tussendienst en een avonddienst. Prioriteit is dat wij de student zoveel mogelijk gaan bijbrengen en leren van het koksvak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Student moet sociaal zijn. Rest volgt vanzelf

Wat biedt het bedrijf?

Rijnhotel kan de student een leuke werkomgeving bieden met een klein gezellig team. Iedere werkdag een lunch of avondmaal die in de pauze genuttigd kan worden. Naast het salaris ook meedelen in de fooi en de eindejaarsbonus.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder