Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Floreyn Kom de gasten in de watten leggen bij FLOREYN

Je bent samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor de bestellingen en het opzetten en onderhouden van de voorkant. Ook krijg je inzicht in de cijfers en marges en alles wat daarbij hoort. Daarnaast doe je natuurlijk ook alle bedieningstaken. Zoals het welkom heten van de gasten tot opnemen van bestellingen, koffie en cocktails maken en alle Nederlandse wijnen uitschenken en toelichten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van jou verwachten we: - Hoog ambitieniveau - Ervaring in de bediening - Humor en gezelligheid - Stressbestendigheid - Beheersing van de Nederlandse taal - Creativiteit

Wat biedt het bedrijf?

- Je komt te werken in een gezellig, groeiend team met ambitie. - Salaris is boven marktconform naar ervaring. - We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag. - Kerst/O&N vakantie van 2 weken (27 december t/m 1 januari. - We helpen je verder te ontwikkelen. Denk aan bv. leermeester, sociale hygiƫne en andere werk gerelateerde cursussen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder