Meewerkend horeca ondernemer

Pulitzer Amsterdam Food and Beverage Trainee Pulitzer Garden & Jansz.

Als Food & Beverage Trainee werk je allround in ons Food & Beverage afdelingsrestaurant Jansz en in Pulitzer Garden. Jansz. is een elegant all-day dining restaurant, geopend vanaf 12.00 uur, met zowel lunch- als dinermenu's en prachtig samengestelde gerechten geïnspireerd op de hedendaagse Nederlandse keuken waarbij de passie voor lokale ingrediënten centraal staat. Pulitzer Garden is absoluut een verborgen parel in hartje Amsterdam. Deze hotspot bevindt zich in het hart van de grachtenpanden van Hotel Pulitzer. Op dit terras en in de tuin hoor je alleen de vogels en de klokken van de Westerkerk, verder helemaal niks. Zo bijzonder dat je van de drukke gracht plots in een oase van rust terecht komt. Het is een plek waar je van 09.00 tot 21.00 uur terecht kunt. Je zorgt voor de verwachtingen van onze gasten en overtreft deze; bestellingen opnemen, eten en drinken serveren, debra's en betalingen aannemen. Het doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te biedt.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent op zoek naar een stage van 6 maanden (of langer). -Je volgt een horeca gerelateerde studie -Een echte verhalenverteller met een passie voor service -Energiek; een harde werker -Gast- en servicegericht -Flexibel -Een echte teamplayer -Betrokken -Een hoog verantwoordelijkheidsniveau -Kwaliteit en bewustzijn van het merk Pulitzer -Goede communicatieve vaardigheden in het Engels en bij voorkeur Nederlands (geen must)

Wat biedt het bedrijf?

Als Food & Beverage Trainee werk je allround in ons Food & Beverage afdeling restaurant Jansz. Je ontzorgt en overtreft de verwachtingen van onze gasten; bestellingen opnemen, eten en drinken serveren, debra's en betalingen aannemen. Het doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, waardoor ze graag terugkomen. Je werkt in een hecht team, een gezellige sfeer en je merkt dat iedereen passie heeft voor hotellerie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder