Leidinggevende bediening

Hotel de Hallen F&B Stagiair(e) gezocht voor Hotel De Hallen in het bruisende Amsterdam West!

Studeer jij momenteel aan de hotelschool en ben je op zoek naar een toffe stageplek op de F&B afdelingen in een prachtig hotel? Dan heeft Hotel de Hallen in Amsterdam de stageplek voor jou! JOUW WERKZAAMHEDEN Tijdens het ontvangst voorzie je de gasten van overheerlijke koffie, thee of andere dranken. Als deze gasten komen ontbijten, lunchen of dineren serveer je hen smaakvolle gerechten met bijpassen dranken. Daarnaast zorg jij ervoor dat het restaurant er strak bijstaat. Als echte aankomend hospitality professional gaan wij jou van alles leren over gerechten, wijnen en cocktails zodat jij klaar bent voor een toekomst in de hotellerie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stage topper in de F&B zorg jij voor optimale gastvrijheid. Door jouw hospitality skills, fijne omgang en oog voor detail ontbreekt het onze gasten nergens aan. Je weet de gasten te verassen met een gezellig praatje en jouw kennis van dranken en eten. Dit leuke praatje kan jij in vloeiend Engels voeren.bt? Dan kunnen we binnen het team kijken of jij meer verantwoordelijkheden voor je rekening kan nemen!

Wat biedt het bedrijf?

• €500,- stagevergoeding op basis van 38 uur per week; • 40% korting bij een verblijf in een van onze hotels op basis van beschikbaarheid, hallo weekendje Maastricht; • 20% korting in onze restaurants; • Kennismaking van de hotels met gratis drankjes; • Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling; • Reiskostenvergoeding, indien je studenten-OV niet werkt; • Wij vieren jouw verjaardag en jubileum (al vanaf 2.5 jaar); • Interne doorgroeimogelijkheden; dit jaar zijn al 15 medewerkers doorgegroeid binnen Vondel Hotels; • Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen door interne en externe trainingsmogelijkheden; • Wij helpen jou waar nodig met je schoolopdrachten; • Een werkplek omgeven door kunst, geschiedenis en reizigers ;).

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder