Patissier

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Pastry Stage | Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

In deze positie ben je werkzaam in een culinair hoogstaande omgeving. Je bent mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang met betrekking tot de Patisserie. Als Patissier verzorg jij alle desserts en heerlijkheden voor alle F&B outlets binnen het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky. Je werkt op een unieke locatie in het hart van Amsterdam met een team van gepassioneerde vakmensen. Je werkt nauw samen met het Grand Café Krasnapolsky, Meeting & Events, In Room dining, en Bar The Tailor. Kortom, je bent één van de culinaire ambassadeurs van het Krasnapolsky!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een gastvrije en stress-bestendig aanpak • Aandacht voor detail en kwaliteit • Een gemotiveerde en hands-on werkmentaliteit • Een goede beheersing van de engelse taal • Een flexibele instelling zowal qua werktijden en werkdruk

Wat biedt het bedrijf?

Als onderdeel van de Minor Hotel Group begrijpen wij maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast werken in het meest iconische hotel van Amsterdam met de leukste collega's, bieden wij jou de volgende voordelen: • Stagevergoeding van €750 bruto per maand op basis van 5 dagen per week • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in de Minor & NH Hotels wereldwijd én 30% korting op F&B! • Nodig je vrienden en familie uit voor overnachtingen met korting in Minor & NH hotels wereldwijd. • Een aantrekkelijke korting van 50% op de F&B concepten bij 16 aangesloten luxe hotels in Amsterdam • NH University biedt uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden. • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd! • Experience Stay bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder