Meewerkend horeca ondernemer

Stichting Projecthuis Madiba Stagiair management horeca

Opleidingen: Manager/ondernemer horeca, leidinggevende keuken/-bediening en facilitair leidinggeven. Kan jij snel schakelen en gaat je hart sneller kloppen van organiseren? Bij ons maatschappelijke Projecthuis met biologisch restaurant in één, is altijd wat te doen. Affiniteit met gezond en/of biologisch eten is een pré. Je leert bij ons alle facetten om een onderneming te managen. Je helpt bij het aansturen van het restaurant- of keukenteam, leert zelfstandig openen en sluiten, maken van roosters, organiseren van zalen en natuurlijk financiële taken en administratieve werkzaamheden. Kortom, alle taken van een manager! Een echte spin in het web als het om organiseren gaat, want er gebeurt dagelijks veel op de werkvloer. Het belangrijkste is dat alle gasten optimaal kunnen genieten van alle faciliteiten. Het aantal dagen en uren is in overleg. Het zal variërend zijn van dinsdag tot en met vrijdag tussen 8.30 – 17.30 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Projecthuis Madiba is een nieuw maatschappelijk centrum in de gezellige wijk Liendert. Dichtbij de binnenstad van Amersfoort. Met een heerlijk biologisch restaurant en volop aandacht voor zorg gerelateerde projecten en activiteiten. Kom jij ons team versterken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers én stagiair(es) van de diverse opleidingen. Als het je leuk lijkt om ons te ondersteunen, stuur dan vooral een mailtje met je motivatie naar: info@projecthuismadiba.nl t.a.v. vacature.

Wat biedt het bedrijf?

Een heel gezellig hecht team waar je snel in opgenomen wordt.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder