Zelfstandig werkend bakker

Proof Bakery B.V. Zelfstandig bakker vanuit de terug naar de basis gedachte? Loop stage bij Proof!

Meedraaien met de productie en alles facetten van ons bedrijf meewerken en liefst zo snel mogelijk zelfstandig uiteraard. Het is zeker een omgeving waar ruimte is voor productontwikkeling! Wij doen alles terug naar de basis dus je leert echt het ambacht zoals het bedoeld is, met patisserie, boulangerie, viennoserie en sommige periodes van het jaar ook seizoensproducten en ijs.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet wel snel zelfstandig aan de slag moeten kunnen en willen. Uiteraard bieden we begeleiding, maar bij deze opleiding verwachten we ook dat je zelf al enige capaciteiten hebt om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wat biedt het bedrijf?

Een hele gezellige diverse werkplek waar je heel veel verschillende dingen kunt leren maar ook mag leren. Uiteraard ligt dit ook aan je eigen inzet en interesses!

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder