Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie Bij Sam Stage plaats zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw op de mooiste Golfclub uit Drenthe bij Brasserie Bij Sam

Wil jij werken (en leren) bij de leukste brasserie uit Drenthe en op de mooiste Golfclub in Noord-Nederland stuur dan een bericht naar het opgegeven mail adres. Vanaf januari 2024 openen wij onze deuren. Binnen onze vaste team beschikken wij over vak specialisten welke de kennis en kneepjes van het vak graag over brengen op de nieuwe generatie. Er bestaat de mogelijkheid om in te stromen in het team na het afronden van de stage periode. Golfclub de Gelpenberg ligt in een bos en water rijk gebied tussen eeuwenoude jeneverbes velden. Dagelijks een mooi uitzicht met een groot terras direct gelegen de golfbaan. Herken jij jezelf in deze locatie en stage omschrijving neem dan contact met ons op en wie weet tot snel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als zelfstandig gastheer / gastvrouw is het belangrijk dat jij: - Enthousiast bent - Spontaan bent - Gastvrij bent - Representatief bent - Communicatief sterk - Proactief - Oog voor detail - Team speler Als zelfstandig gastheer / gastvrouw ben jij het eerste aanspreekpunt en visite kaartje van het bedrijf. Een eerste indruk maak je maar een keer. Het begint vanaf het moment dat de gast binnenkomt.

Wat biedt het bedrijf?

Brasserie Bij Sam biedt de mogelijkheid om het horeca vak te leren kennen in een leuk en hecht team. Horeca en (golf) sport is net even anders dan een standaard horeca bedrijf. Binnen de golf wereld hebben wij te maken met competitie weken, toernooien en andere leuke bedrijfsevenementen. De piek van aanloop kan hiermee hard en snel gaan. Des te belangrijker om als team klaar te staan voor de gast op het moment dat het gebeurt. Wanneer de stage periode goed wordt doorlopen bestaat er kans om een aanstelling te krijgen binnen het bedrijf. Alles in goed overleg.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder