Zelfstandig werkend kok

Catch-up Een stageplek in een gezellig, professioneel en ambitieus team. Klassiek franse gerechten gecombineerd met trendy internationale gerechten in een sfeervolle setting. Bistro Catch-up staat niet voor niets in de TOP 10 van Tripadvisor Den Haag!

Bij Catch-up leer je de dagelijkse gang van zaken in een professionele keuken van een toegankelijk bistro met zowel klassiek Franse gerechten als hippe internationale gerechten. We leren je stap voor stap hoe we te werk gaan tijdens de MEP-werkzaamheden en al snel speel jij daar je eigen rol in. Je leert gaandeweg steeds meer basistechnieken, nieuwe bereidingen en recepturen. Tijdens het diner werk je onder begeleiding van een collega aan een 'partie', dit is een afdeling van de keuken, bijvoorbeeld voorgerechten, desserts of hoofdgerechten. Het uiteindelijke doel is dat jij zelfstandig een partie kan bemannen. Bij Catch-up ben je als leerling echt onderdeel van het (keuken)team, je zal dus NIET alleen de minder leuke taken uit hoeven te voeren. Ons doel is dat jij na het afronden van je stage bij ons wilt blijven werken!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een echte doorzetter met een pro-actieve houding. Wij willen je alles leren maar jij moet er voor open staan en een leergierige houding hebben. Ook is het belangrijk om een teamplayer te zijn, want in de keuken werken is een echte team'sport'. Daarnaast is het een voordeel als je: - Enige kennis van producten/ingredienten hebt; - Een flexibele inzetbaarheid hebt; - Service gerichte blik hebt; - Orde en overzicht kan houden.

Wat biedt het bedrijf?

Catch-up biedt jou: - Een zeer ervaren chef-kok als leermeester; - Een plekje in een gezellig team, waarbij we om elkaar geven; - Jouw harde werk wordt beloond met een bovengemiddeld (leerling) salaris; - Naast je salaris krijg je fooi; - De leukste personeelsuitjes; - Je doet ervaring op in een drukke zaak met hoogwaardige kwaliteit gerechten en service; - Een werkplek in de top 10 van Den Haag; - Je vriendenkring breidt zich direct uit met de gezelligste collega's! - Ambitieus ingesteld? Top! Doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. We bieden je graag een baan aan na afloop van je stage periode.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder