Ruimtelijk vormgever

Beton-Lab Ruimtelijk vormgever - Product designer bij The Novel Grey

Beton-Lab is een jong ontwerpbureau gespecialiseerd in esthetisch beton. We doen onderzoek naar en experimenteren met beton om daarmee maatwerk te leveren in producten voor in- en exterieur. We spelen met uiterlijk, vorm en verhouding. Ook steken we veel tijd in onderzoek naar verduurzaming van beton en werkwijze. Als onderzoeker/ontwerper maken we voor onze opdrachtgevers allerlei bijzondere ontwerpen. Zowel het ontwerp, als de ontwikkeling en productie verzorgen we zelf. Ook jij gaat als ruimtelijk vormgever aan de slag als ontwerper. Beton-Lab bestaat uit een klein team van ontwerpers, waarbij jij de kans krijgt aan alle projecten mee te werken. Ook realiseer je je eigen ontwerpen voor ons eigen label Novel Grey (https://thenovelgrey.com) of voor onze opdrachtgevers. Je krijgt bij ons veel vrijheid en ruimte om mee te denken en zelf ook het initiatief te nemen. Je werkt mee aan de ontwerpen, onderzoekt, test, ontwerpt en maakt zelf ook!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je zult door ons bij alles betrokken worden en heel veel leren. Daarom beschik je over een onderzoekend karakter met een handson mentaliteit. Je houdt dus van aanpakken en bent niet bang om een foutje te maken. Je vraagt veel. Je handen vies maken vind je ook niet erg. Je bent creatief in denken en werken. 3D design in Fusion 360 of Solidworks is een vette pré, maar als je al in sketchup kan werken, vinden we dat ook goed. Je hebt oog voor detail en neemt zelf initiatief. Daarbij vergeet je niet om goed te registreren en verwerken wat je doet. En hadden we al gezegd dat je bij ons veel ruimte en vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht in te delen en te kijken wat je het best ligt? Daarvoor is het belangrijk dat je goed nadenkt wat je wilt en dat ook communiceert.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je veel vrijheid om uit te zoeken waar je talenten liggen en hoe je die kunt versterken. Vrijwel al onze stagiairs stromen uiteindelijk door naar een Academie. Beton-Lab is een informeel bedrijf met een klein hecht team. We leren net zoveel van jou als jij van ons. Er gebeurt veel op de werkvloer, maar je bent vrij om je uren en werk zelf in te delen. Je leert veel ontwerp- en productietechnieken en bent direct concreet bezig. Jouw werk wordt direct toegepast.

Wat ga je leren?

  • Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp
  • B1-K1-W1 Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor
  • B1-K1-W2 Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie
  • Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Begeeft zich in het relevante netwerk
  • Maakt een ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W1 Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving
  • P2-K1-W2 Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W3 Maakt ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W4 Visualiseert ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W5 Presenteert ruimtelijk ontwerp

Video Link

lees verder