Airco / warmtepompmonteur

Meijerink Klimaattechniek Hard werkende, leergierige en ondernemende stagiaire gezocht

Meijerink Klimaattechniek is een organisatie die met veel plezier stagiaires begeleid. Het aanbod is divers, waardoor je de kans hebt om te ontdekken waar jouw interesses liggen: zonnepanelen, airconditioning, warmtepompen, luchtbehandeling en koudetechniek. De organisatie is van Ivo Meijerink en hij zal zelf als praktijkbegeleider jou meenemen om je wegwijs te maken binnen de verschillende kanten van de klimaattechniek en het leven als ondernemer. Het doel is dat je de ruimte hebt en voelt om te leren en dat je vanuit daar steeds meer zelfstandigheid leert opbouwen. Er zijn ook perspectieven op een (bij)baan na/naast je stage als het een goede match is. Afhankelijk van je opleiding en interesse gebied kan er rekening worden gehouden met de inhoud van het werk. Dus bij de opleiding richting airconditioning zullen we het zo inplannen dat het grootste gedeelte van jouw stage is ingericht met dit vakgebied. De mogelijkheden kunnen we allemaal overleggen bij een kennismakingsgesprek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij leergierig en heb je zin om te groeien binnen jouw vakgebied? Zet jij graag wat stappen extra om het werk samen af te krijgen? Ben jij ondernemend of heb je allicht interesse om ZZP-er te worden in de toekomst? Lijkt het je leuk om te werken binnen een kleinschalig familiebedrijf, waar je iedereen kent en successen samen gevierd worden? Sta je open voor verschillende vakgebieden? Woon je in de buurt van Oldenzaal? Wij zoeken iemand die hard kan werken, maar waarbij plezier in het werk bovenaan staat. We zouden het helemaal fantastisch vinden (als we matchen) dat je na je stage ook nog als (bij)baan/ZZP-er bij ons van toegevoegde waarde kan en wil zijn. Meijerink Klimaattechniek is een familiebedrijf die graag stap voor stap verder wil groeien met een vast team gezellige vakmensen.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een hardwerkend en ondernemend familiebedrijf, waarbij we houden van gezelligheid en plezier in ons werk. Wij bieden je een klein en vertrouwd team waarbij je de ruimte hebt om te leren en verder kan groeien tot een zelfstandige professional binnen jouw vakgebied. Ook bieden we het perspectief op een (bij)baan of als ZZP-er als we een match zijn. Ivo Meijerink is jouw stagebegeleider die als vakman en ondernemer veel kennis heeft van zowel de inhoud van het werk als wat er komt kijken bij het ondernemerschap. Je krijgt de mogelijkheid om te onderzoeken waar jouw interessegebied ligt door het brede aanbod binnen de klimaattechniek.

Wat ga je leren?

  • Bereidt de werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor en plaatst onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor
  • B1-K1-W2 Demonteert componenten en leidingsystemen van koude- en/of klimaatsystemen
  • B1-K1-W3 Plaatst en monteert onderdelen in koude- en/of klimaatsystemen
  • B1-K1-W4 Legt leidingsystemen voor koude- en/of klimaatsystemen aan
  • B1-K1-W5 Rondt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen af
  • Werkt aan commerciële airco/warmtepompsystemen
  • P1-K1-W1 Bouwt commerciële airco/warmtepompsystemen
  • P1-K1-W2 Verricht onderhoud en lost eenvoudige storingen op aan commerciële airco/warmtepompsystemen
  • P1-K1-W3 Beproeft en stelt commerciële airco/warmtepompsystemen in bedrijf

lees verder