Zelfstandig werkend kok

Bilderberg Garden Hotel Op zoek naar een leerplek in de keuken bij Restaurant De Kersentuin? Solliciteer dan direct!

Bij Bilderberg hebben we een reputatie hoog te houden. Culinaire prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Werken in een Bilderberg-keuken betekent werken in een topkeuken. De druk is hoog, het resultaat perfect. Alles staat in het teken van de lekkerste (lokale) producten, de hoogste kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen. Dat geldt zowel voor het restaurant, als voor banqueting, catering en roomservice. Bij Bilderberg werk je met de beste chefs van Nederland. Onze hotels behoren tot de beste in Nederland en zijn uitermate geschikt als leerplaats. Klinkende namen in de Nederlandse hotellerie hebben bij ons het vak geleerd. Onder leiding van een uitstekende leermeester leer je alle rollen binnen de keukenbrigade kennen. Daarbij is er voldoende ruimte om aan te geven waar je interesses liggen. We helpen je graag om je verder te specialiseren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Check hier of je uit het juiste Bilderberg-hout bent gesneden: – Ben je 2e of 3e jaars student op het MBO? JA/NEE – Wil je dat je volgende leerbedrijf een zaak met naam is? JA/NEE – Heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan? JA/NEE – Ben je creatief en visueel ingesteld? JA/NEE – Hou je van teamwork? JA/NEE – Ben je toe aan de ultieme uitdaging? JA/NEE – Wil je werken voor een Chef met lef? JA/NEE – Is koken je allergrootste passie? JA/NEE – Kun je goed onder druk presteren? JA/NEE – Ben je niet vies van hard werken? JA/NEE – Wil je met de beste koks van Nederland werken? JA/NEE – Breng je graag eigen ideeën in? JA/NEE – Gaat je hart sneller kloppen van échte producten? JA/NEE – Denk je weleens na over ‘andere’ eetconcepten? JA/NEE Heb je de meeste vragen met JA beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Wat biedt het bedrijf?

Wat hebben we jou te bieden? Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Garden Hotel in Amsterdam doen we ons werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn. Jouw werkplezier is onze bekroning! Wij willen onze kennis en ervaring graag met je delen. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je stage met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder