Kok

Bilderberg Garden Hotel Toekomstige Keuken Topper!!

Samen met onze chef run jij onze keuken. Van ontbijt tot zakelijke lunch of diner. We gaan jou begeleiden om zelfstandig te kunnen gaan werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

enthousiast, leergierig, serieus en een dosis humor is mooi meegenomen.

Wat biedt het bedrijf?

Een veilig werkplek waar ruimte is voor je eigen inbreng en creativiteit. Goede werk-privee balans Een open deur beleid waar feedback en tips altijd welkom zijn.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder