Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Tosec B.V. Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek: De ondersteuning binnen onze fabriek

Als stagiair(e) metaal-, elektro- en installatietechniek loop je stage op diverse afdelingen binnen onze fabriek. Dit zijn de snij-, kant- en verspanende afdeling. De snijafdeling bestaat uit laser- plasma en autogeen snijmachines. De kantafdeling bestaat uit meerdere kantbanken en een zwenkbuigmachine. Op de verspaning werken we met kleine tot zeer grote CNC verspanende machines en is 1 van de machines voorzien van cobot belading en ontlading. Afhankelijk van de stage, snuffelstage, meerweekse stage of afstudeerstage, zullen wij in overleg met jou bekijken wat er nodig is om jouw stage tot een succes te maken. We hebben mooie en verschillende opdrachten liggen voor afstudeerders. De meeloopstages loop je op 3 van de 4 hoofdafdelingen binnen ons bedrijf (snijden, kanten, verspanen). Zo krijg jij een goed beeld van de mogelijkheden in de plaatverwerkende metaaltechniek. Plezier in je werk of stage is een belangrijke factor en daar werken wij graag aan mee.

Naar wie zijn wij op zoek?

Op school leer je de theorie en bij ons breng je die in de praktijk. Heb je ergens moeite mee, dan helpen wij jou daarbij. Onze opleidingscoördinator is tijdens je opleiding(en) altijd jouw aanspreekpunt. We houden van duidelijkheid. I.v.m. veiligheid stellen wij 1 eis en dat is dat je Nederlands spreekt. Het hoeft niet je moedertaal te zijn.

Wat biedt het bedrijf?

De leukste stages bestaan uit stages waarbij jij de vrijheid krijgt een bij jou passende opdracht uit te voeren. Met de juiste begeleiding houden we vinger aan de pols t.a.v. jouw voortgang en het plezier wat jij hebt in je stageopdracht. Tijdens de stageperiode plannen we meerdere contactmomenten hiervoor. Uiteraard verwachten wij dat jij op niveau presteert maar snappen ook heel goed dat je nog het nodige moet leren. Onze praktijkopleiders, een team van meer dan 20 collega's, ondersteunen jou daarbij. Alle MBO leerlingen ontvangen een stagevergoeding. Daarnaast bieden wij je een bijbaantje aan voor de zaterdagen en vakantieperiodes. Het loon ligt beduidend hoger dan dat van een vakkenvuller en werk je in een gezellige sfeer en leer je ook nog bij. Zijn er bedrijfsfeestjes tijdens jouw stageperiode, dan ben je daar ook uiteraard welkom. Zo gaan we over het jaar heen karten, houden we barbecues en hebben regelmatig vrijdagmiddagborrel.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder