Leidinggevende bediening

Bistro de Bock Kom werken in het kleinschalige team van Bistro de Bock - wij zijn op zoek naar leerlingen en stagiaires 2024-2025

Als leerling of stagiaire bij Bistro de Bock leer je de fijne kneepjes van het vak door mee te werken op de vloer. We nemen je mee in de dagelijkse processen. Afhankelijk van jouw niveau leren we jou ook hoe de processen buiten de werkvloer verlopen. Je komt werken in een hecht team. Jij bent dol op eten en drinken en wilt hier graag nog meer over leren. Jij houdt van werken in een bruisend restaurant en stelt kwaliteit en service voorop, ook als het druk is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij houdt van werken in een vast team. Je houdt van structuur en vastigheid. Je bent nieuwsgierig, open en eerlijk en stelt kwaliteit voorop. Je bent relaxt en de gasten voelen zich op hun gemak bij jou.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Bistro de Bock vinden wij het belangrijk dat jij jezelf bent en jouw eigen identiteit en karakter mag floreren op de vloer. We hebben een vast en hecht team waar vriendschappen voor het leven uit voortkomen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uit te wijken naar ons andere restaurant, Bistronoom. Bij Bistro de Bock werken we in een klein team, waardoor je veel diverse taken kan uitvoeren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder