Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Nuland - 's Hertogenbosch BBL Leerling Keuken

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Van der Valk is een fantastische leerschool om alle kneepjes van het koksvak te leren. In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid. Dit ga je doen: - Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten. - Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten. - Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten. - Je helpt met het opruimen van de keuken. - Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.). - Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een echte team player en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent creatief en leergierig en volgt een koksopleiding.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze leerbaan? Reageer dan via www.stagebijvandervalk.nl.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder