Marketing & Communication Specialist

Martens Multimedia MarCom stage bij een gezellig familiebedrijf dat voor grote klanten werkt!

De student gaat aan de slag met het bedenken van toffe content voor onze social media kanalen. Samen met je collega's zal je strategisch bedenken hoe wij onze diensten en producten in de markt gaan zetten. Welke kanalen gaan we benutten? Welke content past er bij welk platform? Vervolgens gaan we samen of ga je zelfstandig aan de slag om de content te produceren. Teksten schrijven over de projecten, captions bij de social media posts en bedenken welke hashtags erbij horen. Video maken met onze camera's of gewoon lekker met je mobiele telefoon om onze story bij te werken. Uiteraard betrekken we ook ChatGPT en andere AI mogelijkheden erbij.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet beschikken over een gezonde dosis enthousiasme, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Alle andere dingen kun je leren, daarvoor loop je in onze ogen stage. ;-) Wij vinden het heel belangrijk dat je interesse toont in anderen, klanten en collega's. Mocht er iets niet lukken of even tegenzitten, dan ben jij niet te beroerd om te zoeken naar een oplossing. Eigen iniatief wordt zeer gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

Martens Multimedia is een jong familiebedrijf, met 40 jaar aan ervaring. Paul Martens is al 40 jaar actief als fotograaf in de stad en heeft een gigantisch netwerk een bak aan ervaring waar je enorm veel van kunt leren. Naast hem staat zoon Vincent die beschikt over de laatste kennis op het gebied van Marketing Communicatie en zich verdiept in de laatste trends als Web 3.0, de metaverse en TikTok marketing. Daarnaast heeft Martens Multimedia een tof team van frelancers om zich heen die op projectbasis met de mannen samenwerken. Het is een leuk team dat regelmatig een borrel organiseert en voor hele grote bedrijven werkt zoals Vattenfall, General Electrics, de Gemeente Rotterdam, het Havenbedrijf Rotterdam en veel meer.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Video Link

lees verder