Pedicure

Medisch Voetpraktijk Scheffer

Ben jij gepassioneerd over voetverzorging en wil je praktijkervaring opdoen in een professionele omgeving? Wij zijn een toonaangevend pedicurebedrijf dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten. Nagelbehandelingen: Knippen, vijlen en verzorgen van de nagels. Behandeling van ingegroeide teennagels. Verwijderen van schimmelnagels en verdikte nagels. Huidbehandelingen: Verwijderen van eelt en likdoorns (clavus). Behandeling van kloven en eeltranden. Verzorging van de droge huid en hydratatieadvies geven. Orthopedische hulpmiddelen: Adviseren en aanmeten van orthopedische hulpmiddelen zoals siliconen ortheses. Aanmeten van drukontlastende en corrigerende inlegzolen. Diabetische voetverzorging Reumatische voetverzorging: Aangepaste behandeling voor cliënten met reumatoïde artritis, gericht op pijnverlichting en het behouden van mobiliteit. Nagelreparaties: Repareren van beschadigde nagels met behulp van geltechnieken of nagelbeugels.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierigheid: Stagiaires moeten bereid zijn om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen tijdens hun stage. Ze moeten openstaan voor instructies, feedback en begeleiding van ervaren medewerkers en bereid zijn om zichzelf te blijven ontwikkelen. Goede communicatieve vaardigheden: Het is belangrijk dat stagiaires effectief kunnen communiceren met cliënten, collega's en andere zorgverleners. Ze moeten duidelijk kunnen uitleggen over behandelingen, vragen van cliënten kunnen beantwoorden en empathie tonen naar mensen met verschillende achtergronden en behoeften. Professioneel gedrag: Stagiaires moeten zich professioneel gedragen en zich houden aan de ethische normen en waarden van het beroep. Ze moeten betrouwbaar zijn, zich houden aan afspraken en vertrouwelijk omgaan met cliëntinformatie

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf voor medisch pedicure stagiaires bieden wij een waardevolle leerervaring en professionele ontwikkeling aan de stagiaires. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van wat wij bieden: 1. praktijkervaring 2. professionele begeleiding 3. diverse leerervaringen 4. educatieve ondersteuning 5. mogelijkheden voor groei 6. leerprogramma 7. uitzonderlijk interessante casussen Wij geloven er in dat fouten maken bij het leerproces hoort. Samen komen wij tot de beste leerstructuur voor iedere leerling. Kortom, als leerbedrijf voor medisch pedicure stagiaires bieden wij een stimulerende en professionele omgeving waarin stagiaires kunnen leren, groeien en zich voorbereiden op een succesvolle carrière als (medisch) pedicure.

Wat ga je leren?

  • Een pedicurebehandeling uitvoeren
  • B1-K1-W1 Bereidt pedicurebehandeling voor en ontvangt cliënt
  • B1-K1-W2 Maakt behandelplan op basis van anamnese en voetonderzoek
  • B1-K1-W3 Voert een pedicurebehandeling uit
  • B1-K1-W4 Adviseert en bevordert de verkoop van producten
  • B1-K1-W5 Rondt pedicurebehandeling af en evalueert
  • Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
  • B1-K2-W1 Maakt een ondernemingsplan
  • B1-K2-W2 Kiest een vorm voor ondernemen
  • B1-K2-W3 Ontwikkelt bedrijfsprocessen en bereidt bedrijfsvoering voor
  • B1-K2-W4 Ontwikkelt een marketingstrategie

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder