Legal, Insurance & HR Services Specialist

UWV Human Resource Management Recruitment assistent UWV Uitkeren

Als stagiair bij UWV Uitkeren ga je aan de slag met een uitdagend en gevarieerd takenpakket. De belangrijkste taken waarover je zult leren zijn: -Assisteren bij dagelijkse recruitmenttaken, waaronder het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. -Het invoeren van vacatures in ons systeem en zorgen voor een heldere en aantrekkelijke presentatie van de vacatures. -Het uitvoeren van telefonische screenings van kandidaten om hun geschiktheid voor specifieke functies te beoordelen. -Het meedenken met de wervende managers over hoe we zoveel mogelijk kandidaten kunnen bereiken (deelname aan events, actief benaderen van potentiƫle kandidaten, advertenties) -Het verzamelen van extra informatie van kandidaten om een volledig beeld te krijgen van hun achtergrond en ervaring. -Het beantwoorden van vragen van kandidaten via e-mail of telefoon en het bieden van ondersteuning gedurende het sollicitatieproces.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit is wat wij van jou verwachten: - Je volgt een MBO 4 opleiding in de richting van HRM, management support of zakelijke dienstverlening. - Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om initiatief te tonen. - Je bent communicatief vaardig en kunt zowel mondeling als schriftelijk goed uit de voeten. - Je kunt zelfstandig werken, we werken hybride bij het UWV, wel zijn we (ook op afstand) altijd beschikbaar voor vragen die je hebt. -Je hebt affiniteit met het vakgebied en bent gemotiveerd om meer te leren over recruitment binnen een grote organisatie. - Je bent tenminste +/- 20 weken beschikbaar (langer mag natuurlijk ook, korter is n

Wat biedt het bedrijf?

Om onze dienstverlening te kunnen blijven innoveren, zoeken we als grote organisatie natuurlijk altijd weer de beste mensen. Maar deze zoektocht mag niet ten koste gaan van onze dienstverlening. En hier komen wij als recruitment team in beeld! We nemen deze zoektocht uit handen van de operationele business. Als meewerk stagiair binnen recruitment krijg jij de kans om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan ons belangrijke werk. Als stagiair in het HRM team bij UWV Uitkeren krijg je de kans om ervaring op te doen in een dynamische en maatschappelijk relevante organisatie. Je werkt samen met ervaren professionals die jou graag begeleiden en ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast ontvang je een mooie stagevergoeding, een laptop en telefoon van het werk, reiskostenvergoeding en krijg je altijd de ruimte om te werken aan jouw schoolopdrachten. Mail naar campus.uitkeren@uwv.nl met stage recruitment Amsterdam als onderwerp.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder