Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Mövenpick Hotel Amsterdam Banqueting/Events stage

Do you love creating special moments for our guests? Do you have a passion for events? Are you known for your enthusiastic personality? You can be our new F&B Banqueting trainee! The main responsibilities include: • Welcoming meeting guests • Serving and preparing (mise en place) of orders to guests • Available for questions and requests of meeting guests and following them up • Refreshing rooms and preparing breaks • Looking after the needs of our guests in a hospitable way • Support the food and beverage team where possible • Assist other departments in their duties and maintain good relationships • Take, prepare and serve F&B orders • Ensures the Mövenpick standards compliance • Performs cleaning tasks

Naar wie zijn wij op zoek?

• Attending an hospitality or tourism education • An enthusiastic, hospitable and flexible attitude • An Independent and proactive work attitude • Teamplayer skills • Sufficient knowledge of the English language is mandatory, Dutch is preferred • Availability for a minimum of 20 weeks, 5 days a week.

Wat biedt het bedrijf?

• 38-hours work week • A trainee allowance of €750,- per month • Sunday allowance of 5% and Night allowance of 20% • Working in a young and enthusiastic team • Working in a hotel (chain) with many opportunities • Uniform and laundry service form the hotel • During the internship there are a lot of opportunities for internal trainings and schooling • A lot of develop opportunities after your internship within Mövenpick Hotels and Resorts • Discount on rooms and F&B within Mövenpick Hotels & Resorts & Accor Hotels

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder