Kok

de Eendracht Alkmaar in 't IJkgebouw

In het korthoud jij je bezig met: ~ Het draaien van jouw partie tijdens lunch & diner ~ MEP voor dag en week ~ HACCP borging & controle op handhaving procedures registratie ~ Jouw eigen training & ontwikkeling, gefocust op de kerntaken: · B1-K1 Bereidt gerechten (Plannen, MEP, recepten, bereiden, opruimen & schoonmaken) · B1-K2 Beheert keukenvoorraden (bestellen, ontvangen en controleren, opslaan & borging) · P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (ontwikkelen gerechten, menu-engineering, efficiency & kwaliteit) · P2-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit (instrueren en begeleiden)

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt passie voor de keuken en wil hier graag het fijne van leren! Bij De Eendracht koken we met mooie producten. Geen pakjes en potjes, maar echt koken en werken met verse producten. Natuurlijk krijg jij de kans om hier alles over te leren! Van garde tot entremetier, en van bestellen tot menu ontwerp, jij mag in alle fases meekijken en werken.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk begrijpen wij dat het reizen naar school veelal anders is dan naar jouw leerbaan, daarom bieden wij naast je salaris ook reiskostenvergoeding. Wij bieden je de mogelijkheid om te ontplooien in een veelzijdige, dynamisch bedrijf. De Eendracht is onderdeel van Het Horeca Kantoor, een jong, professioneel en hard groeiende hospitality organisatie met meerdere locaties in en rondom Amsterdam (www.hethorecakantoor.nl). We bieden een werkomgeving waar eigen initiatief beloond wordt met oneindig veel (doorgroei) mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder