Meewerkend horeca ondernemer

Eetpaleis 't Vosje Meewerkend Horeca Ondernemer bij ‘t Vosje Berlicum

Wij van Eetpaleis 't Vosje Berlicum kunnen je alles vanuit een jonge generatie met alle ervaring van een familie bedrijf leren voor je opleiding als Meewerkend Horeca Ondernemer. Lijkt het jou leuk om een cafetaria waarin zoveel meer omgaat dan alleen frituren te runnen onder jou leiding? Onder het genot van plezier en motivatie van een jong en gemotiveerd team zijn wij voor jou de juiste keuze. Hopelijk zien we je snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student/werknemer moet beschikken over ruimtelijk inzicht, stress bestendigheid, vrolijk en vriendelijke omgang met gasten en de basis van de bediening zoals lopen met 3 borden en het dragen van een dienblad op één hand. Ook is het belangrijk dat je goed kunt omgaan met het werken en leiden van een team

Wat biedt het bedrijf?

Wij als leerbedrijf bieden jou verzorgde lunch en avond pauze, kans op een vaste baan, goede verdiensten, meerdere bedrijfsactiviteiten per jaar, een jeugdig en gezellig team en een unieke opleidingsformule aansluitend bij jou leervoorkeur.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder