Marketing & Communication Specialist

The Merchandise Club Marketing & Communicatie Uitdaging bij een Toonaangevend Retailbedrijf!

Als stagiair marketing & communicatie specialist bij ons vooraanstaande retailbedrijf krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in het dynamische vakgebied van marketing en communicatie binnen de retailsector. Onze organisatie bedient bekende retailers in Nederland, waardoor je een unieke gelegenheid hebt om betrokken te zijn bij diverse marketing- en communicatieactiviteiten. Gedurende deze stage werk je samen met ons ervaren marketing- en communicatieteam en ondersteun je hen bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketing- en communicatiestrategieën. Je leert hoe je merkpositionering kunt verbeteren, doelgroepen kunt bereiken en klantrelaties kunt opbouwen door middel van diverse marketingkanalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze stageplek als marketing & communicatie specialist zoeken we een enthousiaste en creatieve student met interesse in marketing, communicatie en branding. Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Je kunt zowel zelfstandig werken als goed samenwerken in een team. Daarnaast heb je oog voor detail, ben je analytisch ingesteld en heb je een passie voor het behalen van marketing- en communicatiesuccessen.

Wat biedt het bedrijf?

Begeleiding: De stagiaire krijgt professionele begeleiding van ervaren marketing- en communicatieprofessionals om hen te ondersteunen bij hun taken en groei Praktijkervaring: De stagiaire krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een toonaangevend retailbedrijf en te werken met bekende retailers, Verantwoordelijkheden: We bieden de stagiaire de kans om actief deel te nemen aan diverse marketing- en communicatieprojecten en taken, waardoor ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen Groeikansen: We moedigen de stagiaire aan om initiatief te nemen, nieuwe ideeën aan te dragen en zelfstandig te werken. We bieden ruimte voor persoonlijke groei en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen Netwerkmogelijkheden: Door te werken met bekende retailers, krijgt de stagiaire de gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen Baankans: Wij bieden de stagiair een kans op een baan binnen ons bedrijf. Een positieve werkomgeving

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder