Sevilla Utrecht B.V.
- Naam Sevilla Utrecht B.V.
- Leerbedrijf ID 100740932
- KvK naam Sevilla Utrecht B.V.
- KvK nummer 86609769
- KvK vestigingsnummer 000052576078
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31308804452
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving ¿Hola que tal? In Sevilla waan je jezelf volledig in Spaanse sferen. Het openlucht theater van de regio Andalusië is naar Utrecht gekomen. Onze menukaart bestaat uit klassieke tapas en gerechtjes om samen te delen. Denk aan pan con tomate, jamon iberico, rabo de toro, patatas bravas en croquettas. Daarnaast serveren we dagelijks diverse soorten paella en kun je tijdens de lunch bij ons terecht voor Spaanse bocadillos. Bij Sevilla in de Korte Jansstraat staan de deuren wagenwijd open om je te ontvangen. Bienvenidos!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Sevilla Utrecht B.V.
- Naam Sevilla Utrecht B.V.
- Leerbedrijf ID 100740932
- KvK naam Sevilla Utrecht B.V.
- KvK nummer 86609769
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 15-12-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 15-12-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sevilla Utrecht B.V.
- Naam Sevilla Utrecht B.V.
- Leerbedrijf ID 100740932
- KvK naam Sevilla Utrecht B.V.
- KvK nummer 86609769
Contactpersonen (2)
-
Brian Steevens Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Lex van Stralen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Kok, Leidinggevende keuken, Gespecialiseerd kok
Kok, Leidinggevende keuken, Gespecialiseerd kok