Aroma Innovation and Creation
- Naam Aroma Innovation and Creation
- Leerbedrijf ID 100416460
- KvK naam Aroma Innovation and Creation
- KvK nummer 53590597
- KvK vestigingsnummer 000023459980
- Bedrijfsindeling Keuring en controle van agrarische producten en voedingsmiddelen
- Telefoon +31413253601
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Aroma Innovation and Creation
- Naam Aroma Innovation and Creation
- Leerbedrijf ID 100416460
- KvK naam Aroma Innovation and Creation
- KvK nummer 53590597
Erkenningen
Sector: Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek
niveau 3 / 30-5-2016
Bereidt analyses voor (B1-K1)
- Maakt een planning (B1-K1-W1)
- Ontvangt en registreert materiaal (B1-K1-W2)
- Bewerkt materiaal voor (B1-K1-W3)
Voert analyses uit (B1-K2)
- Voert basisanalyses uit (B1-K2-W1)
- Beoordeelt en rapporteert meetwaarden (B1-K2-W2)
- Onderhoudt werkplek en apparatuur (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround laborant (25951)
- Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek (79030)
- Analist (22082)
- Analist (93710)
- Analisten (23030)
- Analisten (23380)
- Laboratoriummedewerker (22081)
- Laboratoriummedewerker (Allround laborant) (91730)
- Laboratoriummedewerker (Laborant) (91720)
niveau 4 / 30-5-2016
Bereidt analyses voor (B1-K1)
- Maakt een planning (B1-K1-W1)
- Ontvangt en registreert materiaal (B1-K1-W2)
- Bewerkt materiaal voor (B1-K1-W3)
Voert analyses uit (B1-K2)
- Voert basisanalyses uit (B1-K2-W1)
- Beoordeelt en rapporteert meetwaarden (B1-K2-W2)
- Onderhoudt werkplek en apparatuur (B1-K2-W3)
Voert specialistische analyses uit (P2-K1)
- Voert chemisch-fysische analyses uit (P2-K1-W1)
- Interpreteert analyseresultaten (P2-K1-W2)
Ondersteunt onderzoek & onderwijs (P2-K2)
- Optimaliseert technieken (P2-K2-W1)
- Draagt kennis over (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek (79030)
- Analist (22082)
- Analist (93710)
- Analist (Chemisch-fysisch analist) (93714)
- Analist (TOA) (93716)
- Analisten (23030)
- Analisten (23380)
- Biomedisch analist (91705)
- Chemisch fysisch analist (25952)
- Chemisch-fysisch analist (91710)
- Chemisch-fysisch analist (Chemisch analist) (91711)
- Chemisch-fysisch analist (Fysisch analist) (91712)
- Chemisch-fysisch analist (TOA) (91713)
- Laboratoriummedewerker (22081)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 4 / 26-2-2018
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 17-11-2017
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Kwaliteitszorg uitvoeren (P4-K1)
- Voert kwaliteitsonderzoek uit (P4-K1-W1)
- Bewaakt de kwaliteit van de productie (P4-K1-W2)
- Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing (P4-K1-W3)
- Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures (P4-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25462)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 17-11-2017
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Aroma Innovation and Creation
- Naam Aroma Innovation and Creation
- Leerbedrijf ID 100416460
- KvK naam Aroma Innovation and Creation
- KvK nummer 53590597
Contactpersonen (1)
-
Esther Keepe Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Allround laborantRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAllround laborant, Chemisch-fysisch analist, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding en voorlichting
Chemisch-fysisch analist, Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling, Vakexpert voeding, technologie en techniek, Vakexpert voeding en voorlichting