Marketing & Communication Specialist

Rocketeers Wanted: Creatieve, initiatiefrijke marketeer voor topstage in de entertainmentbranche!

Rocketeers is een agency op het gebied van hospitality, dans, entertainment en acts. We werken met een breed scala aan talenten die ingezet kunnen worden tijdens (bedrijfs)evenementen, festivals, beurzen, presentaties en shows. Als stagiair krijg je bij ons de ruimte om in samenwerking ons merk beter te positioneren. Jouw stage kan o.a. bestaan uit marktonderzoek, uitzoeken waar kansen liggen, ontwikkelen en bedenken van een marketingadvies, een strategie voor een bepaalde manier van communiceren, onderscheiden van concurrentie, merkidentiteit creƫren, ontwikkelen van promotiematerialen, campagnes opzetten en optimaliseren, social media beheren, briefings opmaken en communiceren met onze performers. Samen gaan we kijken waar jouw krachten liggen en vooral op welk vlak jij jezelf wilt ontwikkelen tijdens je stageperiode.

Naar wie zijn wij op zoek?

Omdat je nauw samen zult gaan werken met de eigenaar (v) van Rocketeers is het van belang dat je initiatiefrijk bent en goed zelfstandig kan werken. Je krijgt bij ons namelijk de vrijheid en ruimte om bepaalde projecten op jouw manier vorm te geven. Natuurlijk altijd in overeenstemming en goed overleg. Het is fijn als je out-of-the-box durft te denken, creatieve inbreng is altijd welkom! Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk, in contact met klanten en performers ben je namelijk het visitekaartje van ons bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een rustige werkomgeving binnen een mega bruisend werkveld! Je krijgt bij ons veel vrijheid tot meedenken en ontwikkelen van social media, onderzoeken, vindbaarheid en het (mee) organiseren van kleine events, zoals meetings met onze performers of een auditiedag. Uiteraard krijg je de kans om ook mee te gaan naar de events waar onze performers werkzaam zijn, dit varieert van grote (bedrijfs)evenementen in de AHOY of Ziggodome tot een exclusieve borrel in een prachtig kasteeltje. Je komt op de tofste plekken. Als we de juiste klik hebben kijk ik graag naar een vervolg als vaste aanstelling binnen het bedrijf!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder