WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Naam WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Leerbedrijf ID 100066613
- KvK naam Stichting WIJ 3.0
- KvK nummer 60075775
- Bedrijfsindeling Lokaal welzijnswerk
- Telefoon +31302926515
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving Over WIJ3.0 Vanuit onze missie: “Iedereen heeft het recht om actief mee te doen in de samenleving. Iedereen verdient het om zich naar vermogen sociaal, maatschappelijk en economisch te manifesteren”, heeft WIJ 3.0 de maatschappelijke opdracht om mensen de kans te geven weer actief deel te nemen aan de maatschappij. We voorzien onze cliënten van mogelijkheden om sociaal en/of economisch krachtiger te worden en bieden ze sociale en arbeidsmatige activiteiten, praktijkleren, trainingen, re-integratietrajecten en coaching. Dit doen wij onder meer in opdracht van gemeenten, zorginstellingen, UWV en Reclassering. Ons aanbod is bestemd voor een breed en divers publiek. Van mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, structuur en dagritme, tot mensen die werkloos zijn en een helpende hand nodig hebben om weer aan de slag te komen. Onze specialiteit is het begeleiden van mensen met een kwetsbaarheid als gevolg van ggz-problematiek. WIJ3.0 is actief vanuit 12 locaties in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, en Den Dolder.
- Informatie Leren & Werken WIJ3.0, heeft al enkele jaren de nauwe samenwerking als erkend leerbedrijf met SBB. We bieden boeiende en uitdagende stageplekken, met ruimte voor eigen initiatief. Onze stagiaires geven we graag de gelegenheid om in de keuken te kijken van het vakgebied om te kunnen leren en te ontdekken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen. Elke stagiair heeft een persoonlijk begeleider als mentor bij wie je altijd terecht kunt met vragen zowel voor praktische als inhoudelijke vragen. Wij3.0 heeft jaarlijks doorlopend een aantal stageplekken beschikbaar voor studenten vanaf het 2e leerjaar. Volg jij de volgende opleiding, dan kun je altijd vrijblijvend bij ons solliciteren naar een stageplek: - Begeleider maatschappelijke zorg Crebo 25780 - Persoonlijk begeleider maatschappelijk zorg - Crebo 25779 - Helpende Zorg en Welzijn - Crebo 25498 - Social Work - Crebo 25615
- Informatie Student Wij werken o.a. samen met ROC Midden Nederland, MBO Utrecht - Amersfoort - Hilversum. Verplichte onderdelen van een stageplek zijn: - de POK = Praktijk Overeenkomst - VOG = Verklaring Omtrent het Gedrag Kijk voor meer informatie voor stageplekken op: https://wij30.nl/over-wij-3-0/vacatures/werkend-leren/
-
Opleidingsgebieden
- Maatschappelijke zorg - Agogisch medewerker GGZ
- Maatschappelijke zorg - Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Naam WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Leerbedrijf ID 100066613
- KvK naam Stichting WIJ 3.0
- KvK nummer 60075775
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 26-4-2023
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 21-6-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 2 / 26-4-2023
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Sector: Zorg en welzijn
niveau 2 / 25-6-2021
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Maakt ruimtes gebruiksklaar (B1-K1-W2)
- Treedt op als aanspreekpunt (B1-K1-W3)
- Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit (B1-K1-W4)
- Assisteert bij voorraadbeheer (B1-K1-W5)
- Draagt bij aan een veilige situatie (B1-K1-W6)
- Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit (B1-K1-W7)
- Voert werkzaamheden uit gericht op voeding (B1-K1-W8)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W9)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij beheer van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25959)
niveau 4 / 3-3-2015
Bieden van ondersteunende, activerende begeleiding en zorg (B1-K1)
- Inventariseert ondersteuningsvragen van de cliënt (B1-K1-W1)
- Ondersteunt de cliënt bij de zelfzorg (B1-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Ondersteunt de cliënt bij wonen en huishouden (B1-K1-W3)
- Ondersteunt de cliënt bij participatie (B1-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Voert zorgtechnische handelingen uit (B1-K1-W5)
- Handelt in onvoorziene en/of crisissituaties (B1-K1-W6)
- Werkt samen en stemt de werkzaamheden af (B1-K1-W7)
- Evalueert de geboden ondersteuning en zorg (B1-K1-W8)
Werken aan kwaliteit en deskundigheid (B1-K2)
- Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling (B1-K2-W1)
- Werkt aan bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg (B1-K2-W2)
Bieden en coördineren van ondersteuning op maat (P2-K1)
- Ontwikkelt en voert regie over het ondersteuningsplan (P2-K1-W1)
- Organiseert en coördineert activiteiten voor een groep cliënten (P2-K1-W2)
- Begeleidt de cliënt bij het voeren van eigen regie (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de cliënt bij het behouden/opbouwen/versterken van het sociale netwerk (P2-K1-W4)
- Organiseert en coördineert organisatiegebonden taken (P2-K1-W5)
- Begeleidt (nieuwe) collega's, stagiaires en/of vrijwilligers (P2-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Agogisch medewerker GGZ (25474)
- Maatschappelijke Zorg (22195)
- Maatschappelijke Zorg (23181)
- Maatschappelijke Zorg (23312)
- Maatschappelijke Zorg (Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen) (92662)
- Maatschappelijke Zorg 4 (92660)
- Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (25477)
- Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (25478)
- Thuisbegeleider (25479)
WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Naam WIJ 3.0, locatie Den Dolder
- Leerbedrijf ID 100066613
- KvK naam Stichting WIJ 3.0
- KvK nummer 60075775
Contactpersonen (1)
-
Ankie Schoenmakers Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorgRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenPersoonlijk begeleider maatschappelijke zorg, Sociaal werker, Begeleider maatschappelijke zorg
Sociaal werker, Begeleider maatschappelijke zorg