Manager / ondernemer horeca

Yotel Amsterdam "Jouw Reis naar Gastvrijheid: Mission Control Trainee bij YOTEL Amsterdam"

Bij YOTEL Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Mission Control Trainee om ons team te versterken. In deze rol kom je in contact met onze geweldige gasten en speel je een essentiƫle rol in het creƫren van een geweldige hotelervaring. Het is een dynamische positie waar geen dag hetzelfde is, en je zult voortdurend groeien en leren. Als Mission Control Trainee ben je verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van onze gasten volgens onze hoge normen. Je zult klachten en verzoeken van gasten behandelen en opvolgen als onderdeel van je dagelijkse taken. Je zult de Front Office Supervisor ondersteunen bij de dagelijkse taken volgens de takenlijst. Aan het einde van je stage zul je praktische kennis hebben opgedaan en een unieke ervaring vol met herinneringen. Wil je deze uitdaging aangaan en deel uitmaken van ons team? Neem dan contact op met Soraia Santos, Director of Rooms, via e-mail: soraia.santos@yotel.com.

Naar wie zijn wij op zoek?

Herken je jezelf in de onderstaande vaardigheden, dan zijn we op zoek naar jou! - Klantgerichtheid: Gastvrijheid en het vermogen om gasten tevreden te stellen staan centraal. - Communicatie: Effectieve mondelinge en schriftelijke communicatie met gasten en collega's. - Teamwerk: Samenwerken met collega's en andere afdelingen. - Probleemoplossing: Snel en adequaat problemen van gasten oplossen. - Stressbestendigheid: Kalm blijven in drukke situaties. - Organisatie: Goede planning en aandacht voor detail. - Up-selling: Vermogen om extra diensten aan te bieden en te verkopen. - Vertrouwelijkheid: Zorg voor de privacy en gegevensbeveiliging van gasten. - Flexibiliteit: Bereidheid om onregelmatige werktijden te accepteren.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een unieke stageplek, met een dynamisch team, gratis lunch/dinner voor crew tijdens werktijden, stagevergoeding en de mogelijkheid tot doorgroeien. Uiteraard zul je ook deelnemen aan alle leuke activiteiten welke georganiseerd worden door het hotel.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder