Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Lumen Hotel & Events Leerling Events gezocht!

Lumen Hotel & Events is dé alles onder één dak locatie van de Zwolse regio. Bij Lumen ontvangen we veel zakelijke gasten, voor bijvoorbeeld een vergadering, een meerdaags congres of een personeelsfeest. Er is ruimt voor elk denkbaar event; of dit nou met 2 of 2000 personen is! Als Leerling Events ga je aan de slag in ons event center, dit is onderdeel van Lumen Hotel & Events. Het team bestaat uit een event manager, een tweetal floormanagers en een groep (allround) event medewerkers. Taken die jij o.a. zult gaan uitvoeren zijn: • Operationeel meedraaien tijdens (grote) events, je bent in gevallen dus ook het aanspreekpunt van onze gasten die het event bijwonen; • Meedraaien in de op- en afbouw van onze events, denk hierbij aan het opdekken van tafels, het klaarzetten van glazen en het verslepen van tafels en stoelen; • Het vervullen van een coördinerende rol tijdens de thuiswedstrijden van PEC Zwolle.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een BBL opleiding in de richting van meewerkend horecaondernemer of (zelfstandig werkend) gastheer/-vrouw; • Iemand die zich goed staande weet te houden tijdens piekmomenten; • Iemand die te werk gaat volgens de geldende HACCP regels.

Wat biedt het bedrijf?

• Passend salaris volgens de horeca cao, op basis van 32 uur; • Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste aanstelling; • Ieder jaar een personeelsfeest: dat wil je niet missen! Ook sluiten we ieder jaar gezellig af tijdens onze jaarlijkse kerstborrel mét natuurlijk een welverdiend kerstpakket; • Leuke personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en overnachten tegen aantrekkelijk personeelstarief bij Lumen of in één van de Ibis Budget hotels in Stein/Maastricht of Rotterdam/The Hague Airport.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder