Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie Dunnik Heb jij alle ingrediënten die nodig zijn om een goede zelfstandige gastheer/-vrouw te worden? Doe je BBL opleiding bij Restaurant Brasserie Dunnik

Werken bij Restaurant Brasserie Dunnik betekent werken bij het meest gastvriendelijke restaurant van Zwolle en ga je deel uit maken van het gezelligste horeca-team van Zwolle. Je zorgt ervoor dat gasten zich welkom en prettig voelen. Je ontvangt ze, begeleidt en adviseert ze in hun menukeuze. Daarnaast doe je werk op de achtergrond. Je bereidt voor en controleert of de zaak klaar is voor de gasten. Aan het eind van de dag heb je afsluitende taken. Je doet bijvoorbeeld een deel van de administratie. Je werkt zelfstandig, en je probeert het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een uitgesproken gevoel voor dienstverlening en gastvrijheid. Je kunt zelfstandig werken, en werkt ook netjes en schoon. Je bent ondernemend en creatief, en werkt graag met mensen. Onregelmatige werktijden vind jij geen probleem.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Restaurant Brasserie Dunnik kom je terecht in een leuk jong team met een goede werksfeer in het mooie centrum van Zwolle. Als het bevalt na je stage kun je zo bij ons aan de slag en verdien je een goed salaris.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder