Leidinggevende bediening

Restaria de Patrijs Ben jij onze nieuwe horeca topper? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een hele leuke afwisselende stageplek!

Als leerling werk je mee in ons bedrijf. Als leerling voer je alle voorkomende taken uit. Eerst onder begeleiding van een leermeester en later zelfstandig. Naast patat, snack en ijs verkoopt Restaria de Patrijs ook heerlijke belegde broodjes, salades en maaltijden. Naast een afhaalgedeelte heeft Restaria de Patrijs een restaurant gedeelte en in de zomer een groot terras met ongeveer 80 zitplaatsen waar eten en drinken aan tafel geserveerd wordt. Kortom je stage/leerplaats is een afwisselende baan en elke dag is anders!

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten het volgende van onze leerlingen/werknemers: - Sociaal; - Leergierig; - Flexibel; - Loyaal naar gasten en collega's.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de leerlingen/werknemers het volgende: - Gevarieerd werk; - Goede begeleiding in werk en opdrachten; - Een plaats in ons vaste team met collega's die al langer dan 20 jaar bij de Patrijs werken; - Salaris conform het horeca CAO.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder