Leidinggevende bediening

Dekker Zoetermeer BBL/BOL crew wanted! Leren in een trendy omgeving? Reageer snel!

Wil jij een toffe bartender, snelle runner en spontane gastvrouw/-heer worden en popel je om onze gasten in de watten te leggen? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Als BBL/BOL leerling leer je bij ons alles om goed te worden in dit leuke gastvrije vak. Je draait mee in de dagdagelijkse werkzaamheden in onze trendy restaurants.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent spontaan, vrolijk en houdt van aanpakken. Met jouw gezellige en open persoonlijkheid zorg je ervoor dat onze gasten een toptijd hebben.

Wat biedt het bedrijf?

Lodge at the lake en Sweet Lake Italy zijn 2 trendy restaurants die samen met Lucky's bowling onderdeel vormen van Dekker Zoetermeer. Deze trendy hotspots (denk Ibiza maar dan in Zoetermeer) serveren naast vegan en healthy gerechten ook geweldige burgers & pizza's, zowel binnen als op ons zonovergoten terras en stadsstrand. Je komt bij ons terecht in een gezellig team en krijgt begeleiding van super medewerkers die je alle ins- en outs van het vak zullen bijbrengen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder