Ondernemer vers

Vleeschhouwerij Aanstormend slagerstalent gezocht

De Vleeschhouwerij is een slagerij die letterlijk de ambacht terugbrengt in de slagerij. Bij binnenkomst is beleving van vervlogen tijden direct voelbaar. Aan de rechterzijde ziet u een rijpingskast waarin het vlees aan het been wordt gerijpt. Ons rundvlees laten wij één week rijpen en ons varkensvlees minimaal 3 dagen. Dit is meteen de basis van de slagerij. De Vleeshouwerij is een winkel waar je de producten niet alleen kunt zien liggen, ruiken en proeven, maar waar je ook kunt zien hoe ze worden bereid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd en leergierig Passie voor het Ambacht

Wat biedt het bedrijf?

De Vleeschhouwerij is een jong en dynamisch bedrijf Er zijn veel doorgroeimogelijkheden in de toekomst

Wat ga je leren?

  • Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit
  • B1-K1-W1 Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
  • B1-K1-W2 Maakt presentatieplan van versproducten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W4 Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W5 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten
  • Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt
  • B1-K2-W1 Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
  • B1-K2-W2 Werft en begeleidt medewerkers
  • B1-K2-W3 Stuurt medewerkers en het team aan
  • B1-K2-W4 Organiseert en voert werkoverleg
  • B1-K2-W5 Onderhoudt contacten met externen
  • Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit
  • B1-K3-W1 Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
  • B1-K3-W2 Bepaalt marketingbeleid en voert uit
  • B1-K3-W3 Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder