Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant JanZen Restaurant JanZen zoekt leuke collega's voor de bediening en keuken die deel willen uit maken van een jong gezellig en enthousiast team! Zijn wij op zoek naar jou? Bel of mail ons dan snel.

Samen met het gehele team van Restaurant JanZen maken wij het de gasten het naar hun zin door ze te laten genieten van een heerlijke lunch of diner . Elke afdeling in ons bedrijf zowel bediening als keuken heeft een andere taak. Omdat wij met een klein team zijn kan er regelmatig gewisseld worden van afdeling en kun je veel leren, zowel in de bediening als de keuken. Zodra je bij ons start word je ingewerkt op jou afdeling, je zult een hoop leren over het vak. Misschien is het ook leuk om te weten dat wij alles zelf maken, vanaf het brood tot aan de bonbons bij de koffie. Zo verbouwen wij vanaf eind Maart tot eind November ook onze eigen bloemen en kruiden voor bij de gerechten en cocktails. Verdere toelichting over wat je kunt leren en de taken per afdeling en die horen bij jou opleiding geven we je graag aan in een kennismakingsgesprek met ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiast iemand die leergierig is en houd van aanpakken. uiteraard is het ook belangrijk dat je representatief bent omdat iedereen in contact met gasten komt. Kun je iets niet? Geen punt want daarvoor kom je bij ons, om het te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Enthousiaste aardige collega's die passie hebben voor het vak en het leuk vinden om het de gasten naar hun zin te maken. Werken in een mooi en gezellig bedrijf waar alles zelf gemaakt word. Kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder