Gespecialiseerd kok

Restaurant JanZen Restaurant JanZen zoekt leuke collega's voor de bediening en keuken die deel willen uit maken van een jong gezellig en enthousiast team! Zijn wij op zoek naar jou? Bel of mail ons dan snel.

Samen met het gehele team van Restaurant JanZen maken wij het de gasten het naar hun zin door ze te laten genieten van een heerlijke lunch of diner . Elke afdeling in ons bedrijf zowel bediening als keuken heeft een andere taak. Omdat wij met een klein team zijn kan er regelmatig gewisseld worden van afdeling en kun je veel leren, zowel in de bediening als de keuken. Zodra je bij ons start word je ingewerkt op jou afdeling, je zult een hoop leren over het vak. Misschien is het ook leuk om te weten dat wij alles zelf maken, vanaf het brood tot aan de bonbons bij de koffie. Zo verbouwen wij vanaf eind Maart tot eind November ook onze eigen bloemen en kruiden voor bij de gerechten en cocktails. Verdere toelichting over wat je kunt leren en de taken per afdeling en die horen bij jou opleiding geven we je graag aan in een kennismakingsgesprek met ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiast iemand die leergierig is en houd van aanpakken. uiteraard is het ook belangrijk dat je representatief bent omdat iedereen in contact met gasten komt. Kun je iets niet? Geen punt want daarvoor kom je bij ons, om het te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Enthousiaste aardige collega's die passie hebben voor het vak en het leuk vinden om het de gasten naar hun zin te maken. Werken in een mooi en gezellig bedrijf waar alles zelf gemaakt word. Kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder